Acasa » Stiri » Renault deschide o noua clasa. Latitude.

Renault deschide o noua clasa. Latitude.

Postat in 7 iunie 2010
/
Comments are off for this post

Renault a prezentat noul sedan de clasa D, numit Latitude, care va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Moscova, la sfarsitul lunii August.

Sper sa nu fie dati in judecata de compania americana Dell care comercializeaza o linie de computere cu aceeasi denumire.

Daca este privit mai atent, noul model prezinta multe asemanari cu limuzina Samsung SM5, cu care isi imparte platforma tehnica, si cu pozele spion care prezentau viitorul Safrane, care se zvonea ca va fi reinviat pentru a-l inlocui pe Vel Satis.

Pe langa un aspect sportiv si elegant, noul Latitude afiseaza si dimensiuni demne de o limuzina de clasa mare: 4890 mm lungime, 1830 mm latime si 1490 mm inaltime.

Acest model va beneficia de cele mai bune tehnologii prezente in grupul Renault: faruri cu tehnologie bi-Xenon, lampi stop cuLED, card pentru accesul in interior si pornirea motorului, sistem audio premium produs de BOSE, scaun cu functie de masaj >pentru sofer, sistem de si sistem dublu de ionizare si parfumare a aerului, si alte sisteme care vor fi prezentate mai tarziu.

Acest model este destinat pietelor emergente, incepand cu Rusia si continuand cu Mexic, Australia, Asia, Africa si Turcia.

Versiunea pentru Europa va fi prezentata la Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed