Acasa » Stiri » Update Renault Latitude

Update Renault Latitude

Postat in 9 iunie 2010
/
Comments are off for this post

Update. 
Renault nu a publicat poze cu interiorul celui mai mare model din gama sa de berline, dar putem sa ne uitam la interiorul geamanului sud-coreean, Samsung SM5
Daca ignoram emblema de pe volan, ne dam seama ca suntem intr-un Renault adevarat. 
Totul este familiar, dar este normal sa fie asa pentru ca sistemele si blocurile de comanda sunt luate de la Renault Laguna.
  Levierul schimbatorului de viteze, butonul pentru frana de parcare, sistemul multimedica comandat cu ajutorul butoanelor de pe consola centrala orizontala, ceasurile si indicatoarele de bord, practic totul, este luat din "banca de organe auto" a lui Renault.  
Pana si ceasurile de pe bord sunt dispuse la fel, cu ecranul computerului de bord, monocrom, asezat pe mijloc.
In plus fata de Laguna, cu exceptia dimensiunilor, Latitude aduce ceva mai multa mobila (adica finisaje din lemn), care, coroborata cu calitatea excelenta a materialelor Renault, si cea de asamblare a componentelor interiorului, permite constructorului francez sa aspire, in sfarsit la segmentul premium. Spun asta, deoarece, pentru mine, premium nu inseamna doar o emblema. Inseamna calitate, iar acest cuvant este prezent in vocabularul francezilor. 
In ceea ce priveste oferta de motoare, nu ar trebui sa avem surprize aici. Sunt sigur ca vom gasi aceleasi motoare de pe Laguna si Laguna Coupe, incluzand motorizarile turbo, atat pe benzina cat si diesel, si probabil, motorul V6 de 3,7 litri, pe care l-a imprumutat de la Nissan, cand avea doar 3,5 litri si l-a montat pe versiunile de top ale lui Vel Satis si Renault Espace

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed