Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: Porsche pregateste o versiune Clubsport a lui Cayman

Fabrica de zvonuri: Porsche pregateste o versiune Clubsport a lui Cayman

Postat in 24 iunie 2010
/
Comments are off for this post

Fara doar si poate, ideea pe care a avut-o Porsche cu Boxster Spyder a fost cel putin buna. La o adica, cine nu ar saliva cu gandul la un roadster cu 80 kg mai usor si cu 10 CP mai puternic decat un Boxster S, al carui tren de rulare definitiveaza transformarea intr-un soi de kart supraponderal?

In mod cert, toti cei care au achitat deja pretul de 63.500 de euro; cat despre restul, ar face bine sa nu se grabeasca. Mai ales daca adora coupe-urile…

Sa nu-i mai tinem in suspans: potrivit ultimelor zvonuri, producatorul din Zuffenhausen cocheteaza cu ideea lansarii unei versiuni Clubsport a lui Cayman, ce ar deveni, practic, omologul lui Boxster Spyder in gama micului coupe.

Reteta constructiva ar fi in mare masura aceeasi, kilogramele in minus si puterea cu vreo 20-30 de cai mai mare fata de cea a lui Cayman S urmand a-i da posibilitatea lui Clubsport sa sprinteze precum un model sport pursange (se anticipeaza, de exemplu, o acceleratie 0-100 km/h in putin peste patru secunde).

Abtibildurile, jantele cu design special si obisnuitul kit de suspensie vor constitui principalele elemente de identificare a noului venit, insa asta doar daca Porsche, nu-i asa, se va hotari sa-l produca. Daca nu, va exista intotdeauna solutia unui 911 GT3 second-hand…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed