Acasa » Stiri » Aston Martin a lansat o noua editie speciala a lui V8 Vantage

Aston Martin a lansat o noua editie speciala a lui V8 Vantage

Postat in 8 iulie 2010
/
Comments are off for this post

Daca esti fan Aston Martin, locuiesti in Anglia sau nu te deranjeaza sa conduci aici un vehicul cu volan pe partea dreapta, trebuie sa stii ca britanicii au lansat o noua versiune a lui V8 Vantage, botezata N420.

Ce are in plus fata de modelul din care deriva? Nimic, deoarece N420 este genul de masina care ofera mai mult avand mai putin.

Sa ne explicam: fata de un V8 Vantage obisnuit, noul N420 este cu 27 kg mai usor, cura de slabire fiind obtinuta in urma montarii mai multor componente din fibra de carbon (printre acestea, diffuser-ul aerodinamic, ornamentele laterale si scaunele soferului & pasagerului din dreapta).

Asta inseamna ca masina castiga in agilitate, iar soferul in placerea de a conduce; mai mult, toate acele adaugiri estetice – jantele cu design special, evacuarile negre si pragurile evazate – nu sunt doar de ochii lumii, motorul V8 de 4,7 litri si 420 CP trimitand coupe-ul pana la 100 km/h in doar 4,5 secunde.

Daca te-ai convins, mai trebuie sa stii ca fiecare Aston Martin V8 Vantage N420 are un pret de start de 96.995 de lire sterline, primele comenzi urmand a fi onorate in luna august.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed