Acasa » Stiri » Ford a prezentat noua versiune F-150 Harley-Davidson

Ford a prezentat noua versiune F-150 Harley-Davidson

Postat in 11 august 2010
/
Comments are off for this post

Pentru 95% din populatia lumii, camionetele si motocicletele au tot atatea lucruri in comun pe cate au ayatolah-ul Khamenei si Ozzy Osbourne, insa nu si pentru americani. Mai ales daca vorbim despre fanii utilitarelor Ford.

Ei stiu cel mai bine ca anumiti reprezentanti ai celebrii serii “F� poarta cu mandrie logo-ul Harley-Davidson, iar sefii Ovalului Abastru fac tot ce pot pentru a-i determina sa le cumpere intr-un numar cat mai mare. Cea mai recenta solutie? O camioneta ridicol de puternica, evident.

Ideea nu este tocmai noua, avand in vedere ca, nu demult, Ford a daruit lumii – si vanatorilor de imigranti ilegali – o bestie de amploarea lui F-150 Raptor; totusi, desi are sub capota acelasi V8 de 6,2 litri, 411 CP si 588 Nm, proaspatul F-150 Harley-Davidson nu este nici pe departe atat de fioros, fiind mai degraba genul de pick-up pe care-l “aerisesti� doar cu ocazia unor evenimente speciale (rarele incursiuni in sanul civilizatiei, concursurile de scuipat tutun, nunta fiicei cu barba si asa mai departe).

OK, poate ca mastodontul ruleaza pe roti cu jante de 22 de inch, iar transmisia SelecShift lasa impresia ca inginerii americani au facut minuni in ceea ce priveste dinamica, dar nu te lasa amagit: F-150 Harley-Davidson NU este o masina sport. Are in schimb un habitaclu dotat cu tot ce-i trebuie unui redneck modern, de la monitorul LCD de 4,2 inch si camera de luat vederi pentru marsarier pana la sistemul de navigatie cu comanda vocala si tehnologia pornirii motorului prin telecomanda.

Ike o sa crape de ciuda…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed