Acasa » Stiri » W16-le lui Veyron, un motor de sta ceasul. Ad literam.

W16-le lui Veyron, un motor de sta ceasul. Ad literam.

Postat in 17 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca detii o avere de cateva miliarde si un garaj de (patru-cinci) milioane, de ce n-ai avea si un dispozitiv de prezentare a ceasurilor mai scump decat un Q7?

Nu raspunde la asta, ci doar asculta: nemtii de la OriginTimes, specialisti in fabricarea suporturilor rotative dedicate ornicelor, tocmai au transformat un motor de Bugatti Veyron intr-un atare mecanism, pe care-l vor vinde in schimbul sumei de 75.000 de euro.

Stim, suna a escrocherie si, din anumite puncte de vedere, chiar asa si este; pe de alta parte, vorbim de blocul motor al celei mai rapide masini din lume si de 16 lacasuri capitonate cu piele de capra, in care pot invartite 16 ceasuri de mana extrem de scumpe.

Fiecare cilindru – pardon, “vitrina� – poate fi ajustata astfel incat sa gazduiasca aparate de masurat timpul de toate formele si marimile; asadar, vei avea posibilitatea sa prezinti amicilor moguli inclusiv “cepele� cu un catraliard de complicatii.

Un mic sfat de final: in caz ca ai un Veyron si, din diverse motive, nu se afla in garaj, asigura-te ca nici unul dintre ei nu va face vreo legatura nefericita intre lipsa masinii si prezenta suportului…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed