Acasa » Stiri » KTM X-Bow R: primele imagini

KTM X-Bow R: primele imagini

Postat in 29 septembrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca vrei sa vezi cum e sa pilotezi o motocicleta supersport cu patru roti, ai doua posibilitati: fie apelezi la britanicii de la Ariel, fie te orientezi catre X-Bow, oferta celor de la KTM.

Pana mai ieri cei de la Ariel erau in avantaj gratie versiunii de 300 CP a lui Atom (monstrul cu motor V8 de 500 CP nu il punem la socoteala, e prea dement), insa austriecii l-au anulat zilele trecute cu masina din imagini: noua X-Bow R.

Ca si adversarul sau britanic, glontul lui KTM se bazeaza pe un raport foarte bun intre masa proprie si puterea motorului pentru a transforma vizitele pe circuit in petreceri imbibate cu adrenalina.

Cei 300 CP ai motorului turbo de origine Audi (acelasi “doi-zero� care echipeaza modelele S3) are de suportat doar vreo 790 kg, raportul de 380 CP/tona rezultat permitand bolidului sa accelereze pana la 100 km/h in numai trei secunde. Mai mult, austriecii au revizuit si tinuta de drum a bolidului, pozitionarea mai joasa a agregatului in compartimentul motor si tuningul suspensiei promitand viteze incredibile in viraje.

KTM nu a anuntat inca pretul de baza al unei asemenea bestii, insa a tinut sa precizeze ca toti cei 500 de clienti ai primei versiuni X-Bow (animata de un motor de “numai� 240 CP) isi vor putea upgrada masinile cu piese de la varianta “R� prin intermediul programului X-Bow PowerParts. Ni se pare corect…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed