Acasa » Stiri » Hyundai Genesis? Nu, doar Genesis…

Hyundai Genesis? Nu, doar Genesis…

Postat in 20 octombrie 2010
/
Comments are off for this post

Daca-ti mai aduci aminte de “manevra� facuta de Chrysler cu titulatura Ram, vei pricepe repede ce vrea sa faca Hyundai cu Genesis.

Noi o s-o explicam oricum: daca acum “Genesis� denumeste un model de clasa mare vandut de coreeni pe propria piata si in SUA, in viitor el va fi numele unei noi marci auto.

Cel putin, asta a declarat directorul reprezentantei Hyundai din Marea Britanie, Tony Whitehorn, omul care abia asteapta ca Genesis sa devina ceea ce este Lexus pentru Toyota. Per ansamblu, strategiile celor doi giganti sunt identice; totusi, la nivel de detaliu, exista o diferenta majora: daca Toyota a ales America pentru promovarea marcii Lexus, Hyundai va testa pe Batranul Continent integrarea lui Genesis ca si brand de lux de sine statator.

Operatiunea va incepe in 2012, cand gama Genesis va debuta cu trei modele: Coupe (Hyundai Coupe in SUA, practic un soi de Nissan 370Z cu motor turbo de doi litri sau aspirat V6 de 3,8 litri), Saloon (Hyundai Genesis in SUA, adversar pentru tripleta germana din clasa mare) si Equus (Hyundai Equus in SUA, o limuzina de lux care, dincolo de Ocean, incearca sa obtina succesul niciodata dobandit de VW Phaeton).

Vom vedea daca ideea de nou si, mai ales, pretul scazut (este de asteptat ca Hyundai sa aplice politica americana in ceea ce priveste costurile de achizitie) vor fi suficiente pentru a “lumina� macar o parte din fanii Mercedes, BMW si Audi, dar, daca asta nu se va intampla, ramane valabil planul B. Cum care? Milioanele de posesori de VW Passat, evident…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed