Acasa » Stiri » GM confirma: va exista un Cadillac ATS

GM confirma: va exista un Cadillac ATS

Postat in 1 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Cautatori de alternative la “mediile� lui Audi, BMW si Mercedes, bucurati-va: Cadillac – prin vocea oficialilor de la General Motors – a recunoscut oficial ca va fabrica un sedan entry-level, plasat sub actualul CTS.

Viitorul adversar al lui Serie 3 & Co. va fi botezat ATS si va fi construit la uzina Lansing Grand River, ce va “inghiti� 190 de milioane de $ in acest scop.

“Cea mai activa marca de lux din America anului 2010 va deveni si mai competitiva prin aditia unei masini de lux de dimensiuni mici, complet noi�, au fost cuvintele presedintelui GM, Dan Akerson, care nu a facut insa nici o dezvaluire suplimentara privind designul ori tehnologiile noului model.

Noroc ca GM are suficiente “cartite� dornice sa furnizeze informatii presei, astfel incat suntem capabili sa te informam ca ATS va avea la baza platforma tehnica Alpha (aceeasi care va deservi si viitoarelor generatii Cadillac CTS si Chevrolet Camaro) si ca va fi oferit in mai multe versiuni de caroserie (sedan, coupe, cabrio si combi).

Clientii care nu se dau in vant dupa tractiunea spate vor putea opta pentru un sistem 4×4 permanent, ce va fi pus in valoare de catre o gama de motoare dotate cu tehnologii de ultima ora. Pe cuvantul de onoare al lui GM…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed