Acasa » Stiri » Porsche 911 Turbo de la speedART

Porsche 911 Turbo de la speedART

Postat in 2 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

speedART nu putea gasi un nume mai urat decat BTR-II 650 EVO pentru a-si boteza cea mai noua creatie, insa, in apararea sa, vom spune ca acest aspect conteaza extrem de putin… pana la deloc.

Cu adevarat important este faptul ca, odata urcat la volanul acestei bestii, vei experimenta intreaga gama de senzatii tari ce pot fi transmise de un coupe de 650 CP.

Asadar, motorul boxer biturbo de 3,8 litri dezvolta cu 150 CP mai mult decat o face sub capota unui 911 Turbo obisnuit, iar torentul de forta trimis catre cele patru roti este inca si mai impresionant: peste 900 Nm, la o aruncatura de bat de teribilul SL 65 AMG Black Series.

Noroc ca tehnicienii tunerului german n-au uitat sa “betoneze� transmisia PDK, astfel incat poti demonstra potentialul acestei fuzee – 0-200 km/h in noua secunde, viteza maxima peste 335 km/h – in relativa siguranta. Sau, daca nu te tin baierele, te poti limita la o prezentare statica, unde ai de evidentiat uriasul eleron, diffuser-ul aerodinamic, sorturile laterale, suspensia sport si – musai – rotile cu jante superlight de 20 de inch.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed