Acasa » Stiri » Pazea! Aston Martin va fabrica conceptul Lagonda!

Pazea! Aston Martin va fabrica conceptul Lagonda!

Postat in 1 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

Intrerupem programul nostru obisnuit pentru o stire de ultima ora: unul dintre cele mai reusite SF-uri horror din ultima vreme, superproductia Lagonda Concept, isi va face curand debutul pe estrada parcarilor din centrul Capitalei.

Fanii bunului-gust sunt rugati sa evite respectivele locuri, astfel incat experienta intrarii in scena a SUV-ului sa nu dauneze grav sanatatii (psihice).

OK, poate ca am fost un pic cam dur, avand in vedere faptul ca exteriorul hidosului prototip va suferi, aproape sigur, o groaza de modificari; pe de alta parte, vestea ca aceasta bizara incrucisare intre un dulap si un porc mistret va impanzi garajele ahtiatilor dupa bling a cazut ca un traznet in redactie. Mai ales ca ea a fost data, intr-un mod cat se poate de oficial, de catre insusi Ulrich Bez – directorul general al lui Aston Martin.

Conceptul a fost atat de prost primit in randurile vizitatorilor editiei 2009 a salonului de la Geneva, incat presedintele David Richards a stopat imediat faza de dezvoltare finala a proiectului; acum insa, germanul este convins ca tot-teren-ul – ce va fi construit, destul de probabil, pe platforma tehnica a lui Mercedes GL – va rupe gura targului in Rusia si Orientul Apropiat, zone unde SUV-urile de lux sunt la mare pret.

Adevarul e ca, daca ar trebui sa se integreze intr-un peisaj, Lagonda Concept n-ar putea-o face mai bine ca intr-o jungla plina de Rolls-uri aurite si imitatii de Hummer tapitate cu preputuri de balena. Yuck…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed