Acasa » Stiri » Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante: spune-i numele in 3,9 secunde…

Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante: spune-i numele in 3,9 secunde…

Postat in 18 noiembrie 2010
/
Comments are off for this post

…si, daca reusesti astfel incat sa te inteleaga cei din jur, poate ca te vom recomanda pentru un post de comentator la cursele de cai.

Pana atunci insa, hai sa-ti explicam ce este cu aceasta ultima versiune a lui Gallardo Spyder, care incearca sa ne distraga de la numaratul secundelor ramase pana la sosirea lui Aventador.

In trei randuri si doua vorbe, Lamborghini ne imbie cu o versiune “scalpata� a lui LP 570-4 Superleggera, ceva mai grea si mai lenta decat acesta. Asta, cel putin, ar spune carcotasii despre un roadster de 570 CP si 540 Nm, capabil sa rezolve “suta� in 3,9 secunde si sa ajunga la o viteza maxima de 324 km/h (de amorul artei, il comparam cu LP 570-4 Superleggera si rezulta un 0-100 km/h mai lent cu 0,3 secunde si o viteza maxima cu 1 km/h mai mica).

Intre timp, noi o sa continuam sa ne gandim la ziua in care ne vom putea permite unul, mai ales ca masurile luate de Lamborghini pentru diminuarea masei proprii (de la 1.550 la 1.485 kg) nu au afectat lista cu dotari standard (aceasta include, in continuare, sistemul de aer conditionat si geamurile electrice). Phew…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed