Acasa » Stiri » Binz catre Mercedes: “A mea e mai lungaâ€?

Binz catre Mercedes: “A mea e mai lunga�

Postat in 7 decembrie 2010
/
Comments are off for this post

Binz este genul de tuner care prefera sa mearga pe mana lui “mare�, nu a lui “mult�, aspectul fiind foarte clar reflectat in dimensiunea produselor sale. In locul unor modele Mercedes obscen de puternice, in curtea lui Binz nu vei gasi decat parcari supradimensionate, in care odihnesc masini “instelate� extrem de lungi.

Recent, colectia s-a imbogatit cu un E-Klasse T-Modell, a carui lungime rivalizeaza cu cea a unui Maybach 57.

Tevi pentru irigatii, scanduri de gard, cosciuge pentru baschetbalisti, girafe moarte – practic, orice chestie imposibil de dus cu o masina normala poate fi carata cu break-ul lui Binz, iar avantajul e ca nici nu arati precum un zilier de la Bricostore facand asta. Ba mai mult: ampatamentul de aproape 3,74 m (masina are 5,76 m lungime) este suficient de mare incat sa permita existenta banchetei spate, astfel ca poti imbarca si patru ajutoare pentru descarcat.

Toate bune si frumoase, dar acest Mercedes nu este ieftin deloc: versiunea de baza, echipata cu dieselul 250 CDI (mai sunt oferite “benzinarele� 350 CGI si 500), costa minimum 121.950 de euro. Categoric, trebuie sa fie mare. Contul, omule, contul…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed