Acasa » Stiri » Lancia va prezenta la Geneva noul Chrysl… noua Flavia

Lancia va prezenta la Geneva noul Chrysl… noua Flavia

Postat in 17 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Cand vine vorba despre masinile grupului Chrysler – fie ele modele cu acelasi nume ori vehicule Jeep si Dodge –, FIAT este precum Dr. Jekyll (sau oricare alt doctor cu simtul raspunderii, grijuliu fata de cei bolnavi); in schimb, cand in colimator intra Lancia – adica unul din proprii “copii� –, gigantul torinez capata ceva din personalitatea lui Mr. Hyde.

Crezi ca exageram? Fii atent ce are de gand sa faca cu noua Flavia…

De parca nu era de-ajuns ca marele 300C va ajunge in Europa purtand logo-urile marcii italiene, Marchionne & Co. are de gand acum sa prezinte, la Geneva, sedanul 200 deghizat in… noua Flavia. Cu alte cuvinte, Flavia va renaste, la 36 de ani de la disparitie, in “carnea si oasele� unei masini americane vechi de patru ani (in caz ca ai uitat, “noul� 200 are la baza platforma ultimului Sebring). Si nu te gandi ca macar designul va fi diferit: potrivit ultimelor informatii, doar grila radiatorului si barele de protectie vor arata altfel decat ale yankeului.

OK – mai mult ca sigur, vor exista si unele deosebiri la nivel tehnic (Flavia va avea, de exemplu, cel putin o motorizare diesel), dar asta e ca si cum a-i spune ca, daca-l imbraci pe Banel Nicolita in tricoul lui Real Madrid, poti sa-l confunzi cu Cristiano Ronaldo. Miroase a autogol…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed