Acasa » Stiri » Audi Q7 de la MR Car Design

Audi Q7 de la MR Car Design

Postat in 19 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

“Discret� nu este tocmai primul adjectiv care ne vine in minte atunci cand vrem sa-l caracterizam pe Q7, insa nu e mai putin adevarat ca Audi nici nu si-a dorit un SUV care sa treaca neobservat. De fapt, uriasul de 5.09 m lungime si 1,92 m latime este atat de epatant, incat anumiti tuneri se scarpina in cap dupa o idee pentru kit-ul de caroserie.

Lui MR Car Design nici macar nu i-a venit…

Pe bune, indiferent daca-i arunci o ocheada sau o studiezi amanuntit, nu gasesti prea multe diferente intre masina din imagini si un Q7 “tunarit� in cartier. Jante de 22 de inch diametru si blocuri optice cu tehnologie LED gasesti azi pe toate drumurile, asa ca nu ne ramane altceva de facut decat sa evidentiem schimbarile de natura tehnica.

Categoric, ceea ce nu vei putea face niciodata intr-un atelier de pe o strada laturarnica (una de la noi, cel putin) este sa maresti, in mod profesionist, puterea motorului. Ei bine, baietii de la MR Car Design nu alcatuiesc o gasca de ageamii si, tocmai de aceea, poti fi linistit in privinta ajustarii agregatului diesel de 4,2 litri.

Acesta ajunge de la 326 CP si 760 Nm la 374 CP si 870 Nm, ultima cifra fiind la doar o aruncatura de bat de performanta uzinei montata sub capota lui Q7 V12 TDI. Aproape perfect…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed