Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: MINI va lansa Paceman in 2012

Fabrica de zvonuri: MINI va lansa Paceman in 2012

Postat in 31 ianuarie 2011
/
Comments are off for this post

Hatch cu trei sau cinci usi, cabrio si SUV/crossover – in mod cert, gama MINI include toate modelele care ar putea interesa indivizii obsedati de propria imagine. Evident, asta este doar parerea noastra, iar ea nu trebuie sa corespunda neaparat cu cea a britanicilor.

Drept dovada, umbla zvonul ca ei pregatesc lansarea versiunii de serie a conceptului Paceman, eveniment care ar putea avea loc chiar anul viitor.

Ce inseamna MINI Paceman? Pai, daca te uiti atent la fotografia din stanga, ai sa constati ca este o versiune in doua usi a lui Countryman; de aici, tragem concluzia ca masina se muleaza pe gusturile clientilor de Countryman care fie sunt burlaci si tocmai parcurg criza varstei a doua, fie sunt divortati si… exact, tocmai parcurg criza varstei a doua.

Dupa calculele bavarezilor, balta are suficient peste incat sa inghita vreo 20.000 de modele Paceman annual, toate urmand a fi construite la uzina lui Magna-Steyr din Graz. Fiecare dintre ele va putea fi echipat cu tractiune fata sau integrala si propulsoare pe benzina ori diesel; totusi, daca ne intrebi pe noi, combinatia perfecta este chiar cea a conceptului: 4×4 cu motor turbo de 1,6 litri si 211 CP. Asorteaz-o neaparat cu fular si palariuta…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed