Acasa » Stiri » Porsche Panamera rechemat in service

Porsche Panamera rechemat in service

Postat in 29 aprilie 2010
/
Comments are off for this post


Dupa ce a inregistrat un succes enorm in Statele Unite ale Americii, Porsche Panamera primeste o palma dupa ceafa de la NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration).

Porsche este o marca renumita pentru calitatea automobilelor produse, iar acum se vede nevoita sa recheme in service 11.324 de modele Panamera vandute peste Ocean.

Dupa toata povestea cu pedalele de acceleratie ale modelelor Toyota, care i-a costat pe japonezi scump, Porsche nu poate risca sa treaca cu vederea observatia celor de la NHTSA, trecand urgent la fapte.

Conform declaratiei NHTSA, exista riscul ca “in cazul unui accident, centurile de siguranta sa nu ofere un nivel de protectie adecvat ocupantului scaunului, si sa creasca riscul de vatamare grava sau chiar moarte�.

Acest lucru se refera la scaunele din fata, care, daca sunt pozitionate la nivelul cel mai apropiat de bordul autoturismului (maxim in fata), exista posibilitatea ca sistemul de blocare al centurii de siguranta sa nu mai functioneze in timpul unui impact.

Compania Porsche AG a comentat aceasta actiune de rechemare in service ca fiind “o masura preventiva�, iar reparatia, “una minora�.

Din acest motiv proprietarii de Porsche Panamera sunt asteptati in Centrele de Service Porsche. Tuturor modelelor Panamera rechemate li se va monta un sistem de siguranta suplimentar pentru centurile de siguranta, gratuit.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed