Acasa » Stiri » Jaguar planuieste un XJ Coupe

Jaguar planuieste un XJ Coupe

Postat in 2 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Marca britanica se afla in plina expansiune a gamei de modele, siguranta financiara oferita de concernul indian Tata permitandu-i sa se gandeasca si la altceva decat sedan-uri si coupe-uri.

Curand, vom face cunostinta cu versiunea break a lui XF, iar daca anumite zvonuri se vor adeveri, ne vom delecta in viitor cu liniile unui SUV sportiv; intre timp insa, avem de digerat intentia lui Jaguar de a construi un coupe pe baza marelui XJ, indreptat fix catre clientii lui Mercedes CL.

Potrivit surselor din cadrul companiei, citate de Automobile magazine, masina va avea un design extrem de aerisit, cu montantii centrali lipsa si cu un plafon urias de sticla; in plus, fiecare panou de caroserie va fi diferit de cel al limuzinei din care deriva. “(Noul XJ Coupe) va fi mult mai dinamic si mai emotional decat Mercedes CL�, a tinut sa precizeze si Adrian Hallmark, brand manager al diviziei europene Jaguar.

Ramane de vazut cat de competitiva va fi masina in compania unui adversar de calibrul lui Mercedes CL, care, in aproximativ doi ani de zile, va ceda locul unui succesor (aproape sigur, mai puternic si mai sofisticat). Oricum, sanse de a da marea lovitura pe piata modelelor sport mai sunt: din cate se aude, insularii pregatesc o versiune de serie a lui C-X75…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed