Acasa » Stiri » Porsche Boxster S Black Edition: primele imagini

Porsche Boxster S Black Edition: primele imagini

Postat in 4 februarie 2011
/
Comments are off for this post

987 de unitati de fabricat, 10 cai in plus fata de un Boxster S si o prezenta mai intunecata decat a lui Lord Voldemort – cam asa poate fi definit noul Boxster S Black Edition, al carui debut va avea loc in martie la Geneva.

Nu stim exact de ce s-au chinuit nemtii sa scufunde roadster-ul intr-un cazan cu smoala, dar, daca au dorit magnetizarea atentiei in jurul unei masini ce urmeaza a fi inlocuita curand, atunci au reusit cu varf si indesat.

Partea cu adevarat buna a lucrurilor este faptul ca nu doar masina se va afla in centrul atentiei, ci si omul care a fost de acord sa plateasca pe ea 63.404 de euro (cu TVA). Individul va avea de dat cateva raspunsuri vizavi de alegerea facuta, iar asta ii va prilejui executarea catorva gesturi-cheie: deschiderea usilor intru dezvaluirea pragurilor inscriptionate cu logo-ul “Black Edition� (insotita, neaparat, de explicatia “Doar 987 de exemplare produse, prietene!�), mangaierea jantelor de 19 inch, rotirea volanului cu spite duble si inel imbracat in piele fina, foirea in scaunele decorate cu logo-ul Porsche si sacairea catorva “jucarele� electronice oferite standard (sistemul de navigatie, sistemul audio si interfata telefonului mobil, de exemplu).

Daca fata interlocutorului continua sa exprime neincredere, atunci se poate trece la planul B: pornirea motorului, invitarea necredinciosului pe locul din dreapta si divulgarea catorva calitati dinamice indiscutabile. Franele ceramice (disponibile optional), suspensia activa PASM, scaunele port si, nu in ultimul rand, motorul boxer de 3,4 litri si 320 CP vor deveni principalii piloni ai argumentatiei, atunci cand traficul o va permite; daca nu, cauta un loc unde poti dezlantui o masina ce atinge “suta� in 5,2 secunde (5,1 secunde cu transmisia PDK) si o viteza maxima de 276 km/h (274 km/h cu PDK).

Sansele ca omul din dreapta sa uite ca ai cheltuit o avere doar pentru ca masina este foarte neagra vor creste exponential…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed