Acasa » Stiri » Jaguar B99 Concept by Bertone: primele imagini

Jaguar B99 Concept by Bertone: primele imagini

Postat in 18 februarie 2011
/
Comments are off for this post

Nu te uita mirat la cele trei imagini, caci nu e ceea ce crezi: Jaguar a apucat calea designului futurist si nu are de gand sa faca stanga-mprejur.

In schimb, i-a insarcinat pe altii sa gaseasca si alte modalitati de exprimare a luxului clasic, “altii� fiind nimeni altul decat celebrul carosier Bertone. Care, la Geneva, va prezenta prototipul B99 – un teaser a ceea ce ar putea fi noua generatie X-Type.

Greu de crezut, nu? Ei bine, ideea e ca masina are exact proportiile potrivite pentru un Jaguar de clasa medie, avand o lungime de 4,5 metri si, daca te uiti mai atent, patru usi. OK, latimea e un pic cam mare la cei 1,95 m (cam atata are si un Audi A8), insa ne da speranta ca, inauntru, e loc berechet pentru cinci pasageri; in plus, cei din spate isi vor face o intrare fastuoasa in habitaclu, avand in vedere ca usile posterioare se deschis in sens invers celor anterioare.

Jaguar B99 a fost anuntat drept “un hibrid cu autonomie largita� insa, deocamdata, nu stim nimic concret despre potentialul grupului motopropulsor. Oricum, danke Auto Bild si pentru atat…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed