Acasa » Stiri » Lexus LF-Gh: imagini noi

Lexus LF-Gh: imagini noi

Postat in 12 aprilie 2011
/
Comments are off for this post

Ceea ce era normal sa se intample… s-a intamplat: cu exact o saptamana inainte de debutul programat la New York, conceptul Lexus LF-Gh si-a consumat debutul virtual.

Practic o versiune impopotonata a masinii de serie, sedanul de clasa mare surprinde placut prin atitudine, dar nu si prin consistenta loviturii de imagine.

Mai pe romaneste, Lexus LF-Gh face mult zgomot pentru nimic. In primul rand, butaforia tipatoare – jantele sport, imensul calandru in forma de clepsidra, exageratele prize de aer si tentativa de eleron de pe portbagaj – fie o sa dispara, fie va fi domolita. Pana la un punct la care putea sa si dispara.

In al doilea rand, ceea ce va ramane o sa fie un conglomerat destul de confuz. Un soi de amestec intre elementele de design ale lui LS, IS si… Audi A4 (nu-mi spune ca n-ai vazut vapori din parfumul teutonului plutind in lumina farurilor LED). Sigur, unii ar putea ignora asta, chititi fiind sa se lafaie in habitaclul spatios (LF-Gh este cu 4 cm mai lung, cu 5 cm mai lat si cu 2 cm mai inalt decat actualul GS); totusi, ar trebui sa fii un afacerist batran si plictisitor ca sa te multumesti doar cu atat.

De unde rezulta ca viitorul GS va fi, inevitabil, un bestseller…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed