Acasa » Stiri » Honda CR-Z Mugen: primele fotografii

Honda CR-Z Mugen: primele fotografii

Postat in 23 mai 2011
/
Comments are off for this post

OK – pune-ti tricoul cu “Temple of VTEC�, suna-ti colegii de club si pregatiti-va de petrecere: Honda a eliberat primele fotografii ale lui CR-Z Mugen, probabil singurul hibrid pe care-l vom iubi vreodata.

Oh, si este chiar atat de tare pe cat au promis…

Masina va fi prezentata la Festivalul Vitezei de la Goodwood sub forma unui prototip functional, dar nu credem ca japonezii sunt atat de marsavi incat sa ne arate jucaria si dupa aceea s-o ascunda. Defintiv. Nu, Honda e genul de constructor care livreaza la cerere, asa ca, daca ajungi pe acolo, indeamna lumea sa faca valuri pentru acest CR-Z cu 50 kg mai usor decat cel de serie, capabil de 200 CP si 245 Nm.

Cum s-a ajuns aici? Destul de simplu: in locul firavului agregat aspirat de 1,5 litri, asiaticii au instalat o versiune supraalimentata. Dupa care au numit un motor electric in functia de scutier.

Zvonistii spun ca Honda CR-Z ajunge la “suta� in 6,6 secunde, insa Colin Whittamore, reprezentantul Mugen Euro, a tinut sa adauge ca, in afara setarii sport “MUGEN�, masina pastreaza si modurile de conducere ecologice. Like we give a f@#^…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed