Acasa » Stiri » Volkswagen dezvaluie conceptele Golf GTI Cabrio si Golf R Cabrio

Volkswagen dezvaluie conceptele Golf GTI Cabrio si Golf R Cabrio

Postat in 3 iunie 2011
/
Comments are off for this post

Cu ocazia celei mai importante adunari a pasionatilor si posesorilor de GTI-uri produse la Volksburg, care are loc la Wörthersee, Volkswagen a prezentat doua prototipuri foarte apropiate de versiunile de serie: Golf GTI Cabrio si Golf R Cabrio.

Noua ne-a atras atentia R Cabrio, cu o caroserie vopsita albastru electric, ce ascunde la interior un motor de 2 litri, capabil sa dezvolte 270 CP si 350 Nm.

Cifrele oficiale vorbesc de un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde , in timp ce viteza maxima este de, cum altfel, 250 km/h, limitata electronic, evident.

Pe langa optimizarile aerodinamice, care includ un spoiler redesenat, grile de admisie marite, am remarcat jantele de 19 inci si sistemul de franare cu discuri ventilate si perforate, asa cum ar trebui sa aiba orice boy racer adevarat.
Despre interior nu stim decat ce spune comunicatul de presa, si anume ca are scaunele sport imbracate cu piele Nappa, ornamente piano black si accesorii din carbon.

Asteptam cu nerabdare sa-l vedem pe strada, desi nu cred ca va mai dura mult pana sa-l vedem parcat la Mamaia sau pe Dorobanti…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed