Acasa » Stiri » Fabrica de zvonuri: GM vrea sa scape de Opel

Fabrica de zvonuri: GM vrea sa scape de Opel

Postat in 9 iunie 2011
/
Comments are off for this post

Bun, deci o luam de la capat. Pe vremea cand “The General� se afla cu un picior in groapa, managementul a decis vanzarea producatorului din Ruesselsheim, iar acesta era cat pe-aci sa ajunga in curtea lui Magna International. Apoi s-au razgandit.

Ei bine, acum se aude ca Opel e din nou pus la mezat, iar clientii nu intarzie sa apara…

Vestile parvin de la cunoscuta publicatie germana Der Spiegel, asa ca nu este exclus ca ele sa contina o doza zdravana de adevar. Opel o duce din pierdere in pierdere de ani buni si nu ar fi de mirare ca americanii – nici ei tocmai refacuti dupa coma falimentului – sa se fi saturat de problemele nemtilor.

Acuma: cine ar fi interesat sa preia Opel? Pai, aceiasi indivizi de la “Der Spiegel� vorbesc despre doua companii: una de origine chineza – nu-mi spune ca nu te asteptai la asta – si, atentie, Volkswagen! Care, cum necum, trebuie sa ajunga numarul unu mondial. Suna a SF, nu? Asa credem si noi.

Plus ca mai e o problema: recent, insusi CEO-ul lui GM, Dan Akerson, a afirmat ca atat Opel, cat si Holden vor juca un rol important in viitorul concernului din Detroit. A, si sa nu uitam zvonurile potrivit carora viitoarea gama Opel ar putea include cateva clone ale modelelor full-size din Lumea Noua.

Cu siguranta, ar fi mai interesant un duel cu VW Touareg decat o masina in slujba lui Touareg…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed