Acasa » Stiri » Audi il va prezenta pe RS7 la Salonul de la Paris; RS7 va avea 580 CP

Audi il va prezenta pe RS7 la Salonul de la Paris; RS7 va avea 580 CP

Postat in 6 mai 2010
/
Comments are off for this post

Producatorul din Ingolstadt nu a negat niciodata intentia de a-i face zile fripte lui Mercedes CLS, oferind o prima dovada in acest sens inca din ianuarie 2009. Atunci, la Salonul Auto de la Detroit, vizitatorii au putut admira conceptul Sportback – un coupe cu patru usi al carui design era considerat foarte apropiat produsului de serie.

Daca va fi asa sau nu, vom vedea in toamna aceasta la Paris, capitala Frantei gazduind salonul unde-si va face debutul adevaratul A7.

Sunt sanse mari sa ne placa ceea ce au pregatit designerii si inginerii marcii de lux Volkswagen, chiar foarte mari daca ne gandim ca, in afara versiunilor de motorizare obisnuite, vom face cunostinta si cu teribilul RS7. Audi nu doreste sa riste nimic in duelul sau cu Mercedes, scotand la iveala artileria grea inca de la inceput: sub capota celui mai rapid A7 va trona un motor V10 de 5,2 litri, capabil de 580 CP.

Despre cuplul motor nu stim inca nimic, insa poti fi sigur ca el va fi directionat catre toate cele patru roti via o transmisie robotizata cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

Pregateste-te, asadar, pentru o noua infruntare a titanilor…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed