Acasa » Stiri » Mercedes a prezentat noul M-Klasse Grand Edition

Mercedes a prezentat noul M-Klasse Grand Edition

Postat in 6 mai 2010
/
Comments are off for this post

Pregatirile pentru lansarea noii generatii M-Klasse au intrat pe ultima suta de metri, insa asta nu inseamna ca actualul model a fost lasat de izbeliste.

Dimpotriva: Mercedes nu doreste ca vanzarile SUV-ului sau sa paleasca inainte de vreme, iar pentru asta a pregatit o editie speciala numita Grand Edition, ce va putea fi comandata din Germania.

La exterior, Grand Edition se deosebeste de un ML obisnuit printr-o serie de elemente menite sa-i dinamizeze aspectul – precum calandrul stil AMG, capota bombata, jantele de 19 inch (cine doreste poate opta pentru unele de 20 de inch), geamurile fumurii cu tenta albastrie, luminile LED pentru farurile de zi si blocurile optice ionizate –, in timp ce interiorul, decorat cu piele cusuta manual si lemn nobil, este burdusit cu toate dotarile de care vei avea (sau nu) vreodata nevoie.

Pretul pachetului Grand Edition este de 3.990 de euro, clientii urmand a face o economie de 2.670 de euro fata de cazul in care ar opta pentru fiecare dotare separat.

Modelele Grand Edition pot fi echipate cu orice motorizare disponibila pentru Mercedes ML, cu exceptia top-modelului ML 63 AMG (cel mai ieftin este ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, propus la 48.950 de euro).

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed