Acasa » Stiri » Citroen Tubik = sah la Transporter

Citroen Tubik = sah la Transporter

Postat in 4 septembrie 2011
/
Comments are off for this post

Citroen vine tare din urma cu noile sale modele mici si compacte, iar pentru Frankfurt a pregatit o surpriza de proportii, numita Tubik.


Spunem de proportii pentru ca noul van Citroen vine cu tehnologia hibrida a grupului PSA, numita Hybrid4, cu un design demn de Star Trek si un interior capabil sa se transforme la cerere in cel mai spectaculos lounge mobil de pe fata Pamantului.

Dimensiunile conceptului rivalizeaza cu cele ale unui SUV, avand 4,8 metri lungime, 2,08 mtri latime si, respectiv 2,05 metri inaltime.

Soferul sta protejat intr-un cockpit ultratehnologizat, in timp ce pasagerii au la dispozitie trei randuri de scaune care pot fi pozitionate in toate felurile posibile si imposibile.

Dar inainte sa vorbim de SUV-uri, trebuie subliniat faptul ca Citroen dovedeste clar intentia de a-l rivaliza pe Volkswagen Transporter atat prin capacitatea de transport cat si prin modularitatea interioara.

Pana sa apucam sa-l vedem in realitate, ne multumim cu fotografiile oficiale si cu speranta ca modelul de serie va pastra cat mai multe detalii ale conceptului.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed