Acasa » Stiri » Formula 1: Red Bull prezinta noul monopost, RB8

Formula 1: Red Bull prezinta noul monopost, RB8

Postat in 7 februarie 2012
/
Comments are off for this post

Inginerul sef al echipei Red Bull Racing, Adrian Newey, a prezentat noul monopost, botezat RB8, care este gata sa apere titlul castigat in 2011.

Desi arata precum ratusca cea urata , tinand cont de declaratia lui Newey, care a spus ca este usor urat, RB8 are o forma ce urmeaza functiei.

Functie, care este dictata de alte noi restrictii impuse de FIA in ceea ce priveste designul monoposturilor care vor alerga in 2012.

Noul RB8 este o evolutie a lui RB7, care a castigat titlul de anul trecut si care, la randul sau, este o evolutie a modelului RB5 din 2009.

Toate aceste monoposturi impart acelasi sasiu monococa dinf ibra de carbon, care a fostmodificat in timp pentru a se adapta restrictiilr impuse de FIA.

Anul trecut au construit monopostul in jurul sistemului de evacuare, iar in acest an, in ciuda eforturilor designerilor, au fost nevoiti sa prezinte o masina cu un nas urat.

Am incercat sa stilizam partea frontala cat de mult am putut, fiind vorba despre o modificare pe care nua m fi facut-o daca nu ar fi fost impusa de regulament.

Intre noi fie vorba, poate sa fie urat ca dracu\’, pentru ca daca asigura al treilea titlu pentru Red Bull, nu mai conteaza.
Nu?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed