Acasa » Stiri » Proiectul Lagonda nu e mort. Inca…

Proiectul Lagonda nu e mort. Inca…

Postat in 17 mai 2012
/
Comments are off for this post

Iti mai aduci aminte de SUV-ul Lagonda (foto), conceptul care a oripilat vizitatorii Salonului de la Geneva din 2009? Ei bine, desi o asemenea aratare ar fi descurajat orice producator sa renunte la ideea de a reinvia brand-ul decedat in 1989, se pare ca Aston Martin este exceptia care confirma regula.

Potrivit boss-ului Ulrich Bez, compania din Gaydon este gata sa testeze apetitul audientei cu un nou crossover de lux, care, de data aceasta, nu va mai arata ca lovit de sindromul Proteus. In plus, este posibil ca britanicii sa propuna si un sedan sportiv, eventual fabricat pe platforma lui DB9.

Cat despre motivul pentru care Aston Martin insista cu revitalizarea Lagondei, acesta este cat se poate de simplu: piata masinilor sport inregistreaza, in continuare, valori scazute.

“Pietele traditionale pentru supercar-uri, Statele Unite si Europa, sunt inca in recesiune. Desi piata chineza ramane energica, asta nu ne ajuta deoarece, pentru moment, chinezii nu vad rostul investitiei in masini sport scumpe, care sa arate lumii cat de bogati sunt�, a declarat Ulrich Bez.

Oh da – din punctul asta de vedere, un sedan XXL sau un SUV de neam-prost e mult mai indicat…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed