Acasa » Stiri » Porsche Panamera facelift vine in 2013. Cu un diesel V8!

Porsche Panamera facelift vine in 2013. Cu un diesel V8!

Postat in 28 mai 2012
/
Comments are off for this post

Daca Porsche Panamera ar fi preparat culinar, ar trebui servit cu o basculanta de lamai; din fericire, situatia sportivei se va mai indulci incepand cu aprilie 2013.

Motivul?
Potrivit revistei britanice CAR Magazine, aceea este luna in care va debuta varianta restilizata.
Sursele insularilor spun ca operatiunea estetica la care va fi supus coupe-ul va fi atat de intensa, incat ne vom referi la el ca la o masina noua.

Mira-m-as.

Sa modifici anumite elemente, astfel incat sa diferentiezi vechiul de nou, e una; sa-l transformi pe Quasimodo in Brad Pitt utilizand doar o trusa de farduri, e alta mancare de peste.

Sigur, cand lucrezi cu metalul, nimic nu este imposibil, dar, in cazul de fata, avem ceva rezerve.

In schimb, n-avem nici o indoiala vizavi de latura tehnica, acolo unde, se pare, modernizarea va fi sinonima cu adoptarea a doua noi motorizari.
Prima este un V6 biturbo de trei litri, de aproximativ 420 CP, despre care se spune ca va lua locul V8-ului instalat pe Panamera S.

Suntem gata sa pariem ca vorbim despre un derivat al celebrului 3.0 TFSI de pe Audi, care, dublat de transmisia PDK cu sapte trepte, ar putea deveni un hit printre amatorii de sportivitate, err, chibzuita.

Tot de la Audi, daca va fi cazul, va veni insa si un V8 TDI cu mai multa putere decat cel instalat pe A8 (unde dezvolta 350 CP si 800 Nm), asa ca alegerea va fi dificila.

Nu si daca realizezi, evident, ca, pe lumea asta, mai exista Aston Martin Rapide, Mercedes CLS, BMW Serie 6 Gran Coupe…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed