Acasa » Stiri » Peugeot mizeaza pe noul 301

Peugeot mizeaza pe noul 301

Postat in 20 iulie 2012
/
Comments are off for this post

Peugeot a inceput un amplu proces de reinventare, iar ultimul exemplu este noul 301, prin care constructorul francez incearca sa iasa din situatia financiara trista in care se afla…

Comunicatul de presa il prezinta ca fiind destinat acelor piete in care conditiile de drum sunt foarte
dificile, iar spatiul interior este o necesitate de prima importanta
.

Ce inseamna asta in limba romana? Peugeot 301 este destinat oamenilor din tarile cu o economie praf, adica emergente ;), cu drumuri de cacao si cu mai multe gropi in sosele decat are luna cratere…Deci Romania este piata perfecta!!! 😀


Un lucru interesant comunicat in scrierea oficiala se refera la dubla etansare a habitaclului pentru a proteja ocupantii de praf si umiditate…

Suna a Egipt, Siria si Pakistan propozitia asta, desi nu mi-e rusine nici cu Bucurestiul nostru care are mai multe particule in aer decat orice alta capitala europeana.

Tinand cont de faptul ca noul Peugeot 301 va fi, mai mult ca sigur, singura masina a familiei, inginerii au tras cat s-a putut de mult pentru a oferi un spatiu interior maxim, intr-o caroserie compacta.

Lungimea totala masoara 4440 mm, ampatamentul 2650 mm, iar volumul portbagajului masoara 640 litri, respectiv 506 litri conform standardelor VDA 210 (spatiu regulat).

Vanzarile vor incepe la 1.11.2012 in Europa Centrala si de Est, Rusia, Ucraina, Orientul Mijlociu si ona Magrebului (Nodrul Africii).

asta in cazul in care nu ne omoara pe toti meteoritu\’, soarele, aliensii, sau cine stie ce alte balarii vor veni din spatiu, ca doar suntem in 2012.

Pentru mai multe detalii panditi site-ul Peugeot Romania.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed