Acasa » Stiri » Skoda va prezenta noua Octavia in noiembrie

Skoda va prezenta noua Octavia in noiembrie

Postat in 1 septembrie 2012
/
Comments are off for this post

Marturisim: abia asteptam noua Skoda Octavia. Nu pentru ceea ce reprezinta ea acum, ci pentru ceea ce va reprezenta in viitor.

Vezi tu, rolul sedanului compact de buget a fost preluat de Rapid, asa ca ne asteptam de la Octavia sa ia un loc in anticamera salonului premium. Vestea cea buna? Mai sunt doar doua luni pana la a vedea ce si cum.

Potrivit oficialilor Volkswagen, citati de Autocar, noua Skoda Octavia va fi prezentata in luna noiembrie a anului curent. Clientii nu vor primi totusi cheile inainte de gongul Anului Nou, asa ca vor avea timp berechet sa mediteze asupra ofertei.

Care, intre noi fie vorba, nu e deloc de lepadat: la pret de… Skoda, primesti tehnica viitorului VW Golf VII (platforma tehnica MQB, deh), un habitaclu vast (se spune ca Octavia va ajunge aproape de dimensiunile unui VW Passat) si, in versiunile high-end, o finisare demna de segmentul premium.

In privinta motoarelor, nici o surpriza: Octavia va prelua unitatile rezervate noului Golf, dintre care remarcam TSI-ul pe benzina de 1,4 litri cu tehnologia dezactivarii cilindrilor si dieselul de 1,6 litri, care va consuma indeajuns de putin incat busonul rezervorului sa se umple de paianjeni.

In schimb, pasionatii vor fi momiti cu o noua reincarnare a Octaviei vRS, ce va primi propulsorul turbo al urmatorului Golf GTI. Asa mai veniti de-acasa…

Sursa: Autocar

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed