Acasa » Stiri » Cadillac CTS-V Coupe, by Hennessey

Cadillac CTS-V Coupe, by Hennessey

Postat in 7 septembrie 2012
/
Comments are off for this post

De fapt, uita titlul ala. Pe bune – ia-l, baga-l intr-un sertar al memoriei si arunca cheia. Pana la urma, demonul lui Hennessey nu mai are nimic in comun cu masina lui Caddy.

E doar un car de ura pura, tras de 1.200 de cai turbati…

Sa-ti vina a crede ochilor: aceasta este cea mai malefica dihanie care a scapat vreodata din laboratoarele tunerului texan. Si Hennessey e mandru de ea. Atat de mandru, incat vrea sa arate tuturor de ce este in stare. Pentru asta, o va duce pe circuitul de la Ehra-Lessien, unde Bugatti a sarbatorit recordurile lui Veyron.

Acolo, bestia cu nume de arma chimica – VR1200 – va arunca manusa inca nenascutului 16C Galibier; apoi, ii va planta un ciocan in cap: cei 1.226 CP si 1.501 Nm ai V8-ului biturbo de sapte litri inscriu 2,9 secunde in dreptul primei sute. Sfertul de mila este mancat in 10,2 secunde (viteza de iesire: 227 km/h), dupa care se serveste desertul: viteza maxima de 389 km/h. Poate chiar mai mult, daca conditiile sunt bune.

Doar 12 asemenea Caddy-uri CTS-V Coupe va fabrica Hennessey, apoi va oferi pachetul VR1200 si pe versiunile sedan si combi. Te-ai pregatit pentru sfarsitul lumii?

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed