Acasa » Stiri » Renault back in black

Renault back in black

Postat in 13 august 2017
/
Comments are off for this post

Renault a lansat un nou pachet stilistic pentru Renault Sport Clio, care actualizeaza modelele de baza 200 si 220 Trophy, adaugandu-le tente de negru la exterior. Si cum era sa se numeasca editia asta, daca nu Black Edition option pack? Costurile se ridica la 385 de euro, dar pot fi si de 220 daca detineti un model Clio 220 Trophy, care este deja dotat cu roti de 17 inci din aliaj negru.

Mai exact ce aduce nou pachetul Black Edition? Vine in primul rand cu manere lucioase si ornamente laterale si la portbagaj, bara de protectie  in ton cu elementele descrise anterior si un difuzor negru, precum si o emblema in aceeasi gama de negru.

Noul pachet confera un plus de eleganta prin aspectul intunecat care completeaza cu rafinament imaginea masinii sport. Adaptarile la tonurile de negru vor da clientilor posibilitatea de a oferi vehiculului un aspect discret, insa plin de sarm.

Pentru fanii Lamborghini, dar cu buget limitat, exista posibilitatea sa aleaga  tonurile mai vesele, mai ales  cu cele special oferite de modelul RS: Galben Lichid sau Alb Perlat.

Pachetul nu introduce vreo schimare de performanta. Ce a avut in interior pana acum asa va ramne si de-acum inante.

Motorul este acelasi, turbo, cu 4 cilindri, 1.6 litri  care transmite puterea la rotile frontale printr-o cutie de viteze cu dublu ambreiaj si cu schimbator de viteze. Puterea este de 197 CP pentru Clio 200 si 217 CP pentru 220 Trophy. In ce priveste tehnologia, este important sa reamintim ca ambele modele Clio Renault Sport, care au implementat sistemul infotainment cu aplicatia sat nav, prezinta un sistem de control al vitezei de navigare si al aerului conditionat, pentru o cursa in conditii optime.

Actualul model Clio a fost pe piata de prin 2012. Urmatorul model pe care il lanseaza Renault nu va inlocui modelul actual; Renaul Clio se va bucura de un frate mai mare la Show-ul Auto din Frankfurt in forma unui Megane RS de  300 CP.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed