Acasa » Stiri » BMW X2 apare in teaser-ul oficial

BMW X2 apare in teaser-ul oficial

Postat in 14 august 2017
/
Comments are off for this post

Noul BMW X2 a fost prezentat recent  intr-un teaser oficial, acoperit de un camuflaj cu imprimeu colorat.

Pozele neoficiale in care a fost surprinsa masina, conceptele si alte surse care speculau viitoarea aparitie a modelului au putut sa ne ofere o imagine destul de completa a acestui SUV coupe. Modelul X2 este plasat exact la mijloc, intre X1 si X3 in ce priveste dotarile dimensiunile si performanta si pretul, reprezentand modelul ideal pentru fanii marcii bavareze care cauta totusi ceva mai ieftin decat  SUV-ul coupe X4.

BMW-ul X2 este planuit sa apara  in 2018, iar pozele din teaser indica etapele de dezvoltare pe care le-a parcurs pana in prezent si pasii pe care urmeaza sa ii mai parcurga pana la forma sa definitiva. Practic, masina va ingloba cele mai noi elemente de design de la BMW, desi forma  farurilor ar trebui sa-i confere o identitate proprie.

Un alt aspect care da unicitate modelului X2 este plasarea siglei circulare BMW pe stalpul C de la fereastra. E drept ca astea sunt detalii care nu sunt asa vizibile in teaser-ul oficial, dar au fost prezente atat in conceptul modelului, cat si in pozele neoficiale in care a fost surprins vehiculul.

Poate ca pare cu totul neimportant sa vorbim despre elementele mentionate mai sus, dar cu cat creste concurenta pe piata a SUV-urilor, cu atat este mai greu sa se aduca la lumina un model cu adevarat original.

Cand va iesi pe piata, BMW X2 va oferi un pachet stilistic asemanator cu al altor BMW-uri “X” cu numar par.

Inca nu se pot oferi detalii precise legate de interior pentru ca nu au fost prezentate imagini cu acesta. La momentul actual se considera ca interiorul va fi foarte asemanator cu X1. Cabina va pastra aerul clasic de interior BMW cu indicatori analog, un ecran iDrive in forma de tableta montat deasupra bordului si un controller intre locurile din fata.

Avand in vedere ca X2 urmeaza o tema sport, cel mai probabil volanul cu trei zimti va fi flancat de patru aerisiri. Se presupune ca, spatiul cabinei din spate ar putea fi  semnificativ redus in comparatie cu mult mai incapatorul X1.

Multumita informatiilor impartasite public in media, acum stim ce tip de motorizare este compatibila. Ne asteptam la un motor turbo pe benzina de 2.0 litri cu cel putin 192 CP, sau un diesel de 2.0 litri care ar putea da 150, 188 si 231 CP, sporind performanta.

Daca X1 are deja o varanta hibrida pe cale sa e laseze pe piata, cel mai probabil X2 nu va face o exceptie. In acest caz, ar putea primi un motor de 1.5 sau 2.0 litri cuplat la un alt motor electric si o baterie.

BMW X2 este asteptat sa apara in forma sa finala  la finele anului. Desi este considerat o actualizare a lui X1,  pretul ar putea sa se duca mai jos de 33,000 de euro, iar in cazul acesta ar scadea sub orice model din seria X3.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed