Acasa » Stiri » Teaser: Volvo XC 40

Teaser: Volvo XC 40

Postat in 21 iulie 2017
/
Comments are off for this post

Volvo pare sa sa prospere cu banii producatorilor de ascutitori cu patru roti. Adica Geely. Aia care copiaza orice.

doar ca in China este alta lume, iar europenii prefera sa se prostitueze intelectual pentru a primi banii pe care nu mai sunt in stare sa-i faca singuri. Nu am vazut o companie europeana care sa zica ceva de drepturile angajatilor, norme de poluare aferente procesului de productie sau achizitii sustenabile de materie prima.

Designul exterior al conceptului prezentat cu ceva vreme in urma arata directia ce va fi urmata, precum si cateva indicii: grila permite inchiderea in timpul mersului pentru eliminare puterilor parazite generate de scurgerea neuniforma a aerului in compartimentul motor.

Dimensiunile compacte il vor face preferatul celor care traiesc si lucreaza in mediul urban si prefera o masina din categoria SUV-urilor mici.

Personal consider ca seamana cu Ssangyong Tivoli, dar e doar o parere.

Volvo nu face exceptie si lanseaza un alt model nou. Sau se pregateste pentru asta, deoarece nu avem inca nicio informatie oficiala sau data. Stim doar ca vor sa intre in clasa SUV-urilor compacte/mici cu noul XC40, care va deveni cel mai mic SUV din oferta scandinava.

Mai multe informatii exacte nu exista, ci doar un teaser,  pe care-l gasiti mai jos, chiar daca nu spune prea multe:

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed