Acasa » Stiri » Cele mai noi informatii despre Audi A7

Cele mai noi informatii despre Audi A7

Postat in 11 august 2017
/
Comments are off for this post

Mai nou sunt surprinse  imagini  actualizate cu modelul de noua generatie al Audi A7, rivalul declarat pentru Mercedes CLS si BMW Gran Coupe serie 6.

Pana acum, imaginile disponibile pot oferi cea mai buna sursa de informatii cu privire la aspectul si functionalitatea masinii. Ca sursa principala de inspiratie pentru partea frontala a masinii  este, cu siguranta, conceptul Audi Prologue,  prezentat in 2014 la show-ul auto din LA si care a prefigurat noua linie directoare pentru designul exterior al marcii bavareze cu sediul in Ingolstadt.

Da, si Audi este tot bavareza, nu doar BMW…

A7 se inspira si de la fratele mai mare A8, de la care preia linia stopurilor.  O banda lunga  LED va uni cele doua lampi pentru a da un alt impact vizual asupra latimii. Probabil ca anul acesta se va ridica cortina pentru Audi A7, dar nu va fi disponibil pentru vanzare decat in 2018.

La fel ca A8, modelul de anul viitor de A7 preia tehnologia de ultima generatie. Platforma in schimb, va fi una mai usoara de tip MLB Evo pe care o identificam si la SUV-ul 7 si cel mai probabil o va avea si viitorul A6, deci se vor vedea imbunatatiri in ce priveste economia si performanta.

Schimbarea care ne sare in ochi este noua grila, care impreuna cu farurile din fata va aduce aspectul masinii la nivelul modelelor TT sau al noului A5.

In  timp ce motorizarea lui A7 va consta probabil in motoare de tipul V6 si V8, care functioneaza atat cu benzina cat si cu diesel, acest model nu pare sa aiba inca tevi de esapament. Cel putin nu la vedere.. Fie este o excentritate Audi, fie doar un anunt ca urmeaza modele hibrid sau electrice (mult mai probabil).

Noul A7 va folosi platforma MLB, pe care dupa cum am mentionat, o va imparti cu Audi Q7 . Platforma este astfel conceputa sa reduca greutatea, sa imbunatateasca eficienta, manevrabilitatea si performantele dinamice si economice,  per total.

Noul model va pastra stilul practic cu 5 usi, cu hatchback care permite accesul mai simplu la portbagaj.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed