Acasa » Eco » Un nou BMW cu un nou sistem de propulsie

Un nou BMW cu un nou sistem de propulsie

Postat in 4 august 2017
/
Comments are off for this post

Cei de la  BMW vor sa se faca remarcati in cadrul viitorului Auto Show de la Frankfurt unde vor prezenta noul model BMW X7 Concept  .

Evenimentul va gazdui numerosi producatori de masini care vor aduce la lumina modele surprinzatoare.Dintre acestia BMW se arata cel mai ambitios cu planul de a oficializa modelele GT serie 6, i3 S si X3.Ce atrage totusi atentia spre modelul X7 Concept este planul de a produce o masina alimentata de o pila de combustie. Este cunoscuta povestea de dragoste dintre BMW si hidrogen, bavarezii fiind pionierii acestui combustibil, in ciuda dificultatilor intalnite pe drum.

Sursa: motor.es

 

La momentul actual, managerul Departamentului de Dezvoltare al BMW, Klau Frolich explica motivele implementarii noului sistem pe baza de hidrogen.

O astfel de masina alimentata cu hidrogen ofera posibilitatea de a parcurge distante extrem de mari, o cerinta care nu se aplica soferilor din orase care detin masini electrice cu zero emisii. Multumita progreselor rapide care privesc bateriile, din ce in ce mai multe masini vor avea o medie de 400 de kilometrii sau poate chiar mai mult, chiar fara o pila de combustie. Asta ar putea multumi fara probleme cumparatorii care vor un automobil pentru famile, din orice locatie.

Sursa: motor.es

Un alt atu pentru familiile mari este reprezentat de structura cu 7 locuri a noului BMW. In plus,atat aspectul exterior cat si comfortul pe care il aduce tind sa echivaleze cu reputatia Range Rover-ului si a Sedanurilor Serie 7 sau chiar sa le depaseasca.

 

Viitorul BMW X7 ar urma să fie oferit și alături devclasicele propulsoare cu șase și opt cilindri, dar și în compania unui sistem de propulsie hibrid de tip plug-in.

Sursa: motor.es

Pentru varianta hibrida, BMW ar putea utiliza sistemul pe care azi il avem pe 740e. Seria 7 plug-in hybrid foloseste un propulsor cu combustie interna de 258 de cai putere și un motor electric de 113 cai putere. In total, 740e oferă 326 CP, iar consumul mediu mixt este ridicol de mic:  2.1 litri/100 km.

 

Orice primire ar avea noul X7 Concept la evenimentul din Frankfurt, este cert ca BMW planuieste sa isi lanseze viitoarea vedeta SUV, probabil cel mai spatios si luxos automobil produs de ei pana in prezent.

 

 

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed