Acasa » Stiri » Corvette va primi un motor… central

Corvette va primi un motor… central

Postat in 12 octombrie 2017
/
Comments are off for this post

de DG

 

Da, ati citit bine. Taticul masinilor sport din SUA, care a modificat directia unei intregi industrii si care a pus SUA pe harta producatorilor de modele sport si supersport, se pare ca a atins limita fizica a performantelor pe sosea si circuit.

Dupa 60 de ani in care a mentinut filozofia unui motor imens in partea frontala si punte spate motoare, americanii si-au dat seama ca pot invinge Ferrari si Porsche pe circuit, dar nu pot invinge fizica.

Sursa: Jake Vandermoon si Josh Busenbark

Astfel ca, de ceva luni bune tot apar poze spion si zvonuri despre un Vette cu motor central.

Impulsionati, probabil, de performantele financiare si sportive ale noului Ford GT, care este o bijuterie pe roti, cei de la GM au decis sa faca un pas in directia unui model supersport cu o arhitectura moderna.

In pozele spion, pentru care trebuie creditati Jake Vandermoon si Josh Busenbark din Michigan, se observa clar silueta unui Corvette  care are habitaclul mutat mai aproape de partea frotnala, pentru a face loc motorului in spatele scaunelor.

Cei doi, care au facut pozele, au spus ca modelul spionat era la un McDonald’s in Cadillac, Michigan, dar, in perioada asta “pot fi vazute peste tot in Michigan”.

Nu stim niciun detaliu despre partea mecanica, dar ne asteptam sa vedem un “animal” care va face zile negre supercar-urilor italiene si, de ce nu, varului de la Ford, noul GT.

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed