Acasa » Stiri » Porsche Cayenne de la Lumma Design

Porsche Cayenne de la Lumma Design

Postat in 4 august 2010
/
Comments are off for this post

A doua generatie a SUV-ului Porsche a pierdut multe kilograme in tentativa de a deveni cel mai dinamic reprezentant al clasei sale, iar asta este un lucru bun; pe de alta parte, faptul ca designul nu mai e urat, ci anost nu e tocmai de laudat.

Sa nu vorbesti despre noul Cayenne fiindca ti-e lehamite nu poate fi o veste buna pentru clienti, asa ca noi ii invitam sa le faca o vizita celor de la Lumma Design. Garantat, vor avea ce vedea.

Tunerul german a finalizat recent un program de personalizare dedicat tot-teren-ului din Zuffenhausen, menit sa-l scoata din relativul anonimat. Misiune indeplinita cu brio: jantele de 23 de inch, evacuarea cu patru tevi de 90 mm, kit-ul aerodinamic si operatiunea de dinamizare a interiorului n-au cum sa te lase indiferent, mai ales ca agresivitatea din plan vizual poate fi oricand transpusa la nivelul asfaltului.

Inclusiv cei care au mers pe mana versiunii diesel pot avea un cuvant de spus, multumita chip-tuning-ului ce ridica puterea motorului de la 240 CP la 272 CP si cuplul maxim de la 550 Nm la 630 Nm. Totusi, nu va incercati sansa cu orice masina sport…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed